8 Nisan 2012 Pazar

z-6

6. gün oldu, ehh hafta oluyo diyebilirim. bugün nasıldı? sabah(geç kahvaltı): peynirli omlet, domates, salatalık, biber, zeytin. öğleden sonra(akşama doğru gibi yani): tarhana çorba, fırında tavuk, bol salata. sonrasında iki farklı zaman ve mekanda 3-4 bardak çay. akşama: yarım portakal, yarım(minik) ayva, yarım kivi. 1 saat kadar doğa yürüyüşü var bi de yokuşlu inişli filan. kaç gündür tarhana çorbasında sabitlenmiş olmak hiç hoşuma gitmiyor. hatta unlu çorba içmemen yazıyor uymaya çalıştığım listede. tarhana çorbasına bayılırım normalde ama günlerdir içtiğim çorbalardan sadece birini ben pişirdim. diğerleri kaderin bir oyunu :) yediklerim (kahvaltı hariç) çok da bile isteye belirlenmiyor maalesef. bu arada bloggerdaki bu boşluk bırakamayışıma kötü laflar hazırladım.

4 yorum:

  1. o boşluk bırakamama şeysi bende de olmuştu da; çözümü, postu yazdığımız alanın sağ üst kısmında "oluştur", "HTML'yi düzenle" seçeneklerinden, HTML'yi düzenle'yi seçerek yazıp gönderdiğimde çözülmüştü. sonra birkaç kez şablonu değiştirince kendiliğinden düzelmişti altıncanım.

    YanıtlaSil
  2. çıldırıciim! yapamıyorum cıvılım.

    YanıtlaSil
  3. ay oldu sonunda cıvılım:)) saol bu arada. ilgilendim derdimle. demin sinirimden bi teşekkür etmemişim kusuruma bakma. derdime eğildin senin derdine de derman olan çıksın her daim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) pek sevindim altnım. güle güle yaz, eheh.

      Sil

bu yazıyla ilgili diyecek bi şeyin varsa çekinme buyur, içine atma, hastalık bulursun sonra benden söylemesi: