22 Ekim 2009 Perşembe

sabır, cesaret, destek

evet alt yapı sabır, cesaret ve destek istermiş efenim. doğrudur. isteyebilir. sizde cesaret olabilir ama bende sabır kalmayınca ne önereceksiniz, sizi desteklemezsem ne b.k yiyeceksiniz?
aynı anda çalışma yapılan bi sürü yol var kentimde. yüzyılın alt yapı projesi olduğuna gerçekten inanmaya başladım: yani 100 yıl sürecekmiş gibi gelmeye başladı artık. bi yere gitmek için yola çıkıyosunuz kendinizi hedeflediğiniz noktadan bambaşka yerlerde buluyosunuz. okula gitmek için sabah kullandığım yoldan akşam eve dönemiyorum. çünkü akşama kapanmış oluyor. sanki oyun oynuyoruz: sürekli yeni süprizler yaparak hayatı otomatiğe almanızı engelliyorlar. aynı gün içinde kapalı olan yol açılıyor açık olan yol kapanıyor. ha tabi bi de açılan yolların toz toprak hali, adam gibi kapanmayan çukurlar filan çeşni katıyor yol maceranıza.
bugün girdiğim kaç sokağın sonuna yaklaşınca girilmez işaretini görüp geri dönmek zorunda kaldım. sokağın başına uyarı filan da koymuyorlar ki iyice çileden çıkasın. sanki labirentin içinde dolaşıp duran zavallı eloiscik gibi hissetttim kendimi. 8-10 dk lık yolu en az yarım saatte alabildim. sabrım kalmadı gerçekten. (bi de sabır taşıyım diye o kadar övdüm kendimi di mi? ben isyan ettiysem gerisiniz siz düşünün!)

6 yorum:

  1. Ben bugünkü işi merak ettim? Hayır haber var mı?

    YanıtlaSil
  2. daha bi haber yok. büyük olasılıkla olumsuz olacak galiba ama hayır olan olumlu olması mı olumsuz olması mı emin değiliz. olmalı mı olmamalı mı demiştim ya; öyle bi durum işte. sonucu beklemedeyiz.
    teşekkürler ilgin için.

    YanıtlaSil
  3. :) Ege'nin şansına olsun o zaman. Haydi hayırlısı...

    YanıtlaSil
  4. Hadi hayırlısı olsun...

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten doğru bir yazı. Çok haklısın.

    YanıtlaSil
  6. hani ezginin günlüğünün bi şarkısı var ya: "sen kazandım ama ben haklıydım". yani haklı olmak para etmiyo maalesef :(.

    YanıtlaSil

bu yazıyla ilgili diyecek bi şeyin varsa çekinme buyur, içine atma, hastalık bulursun sonra benden söylemesi: