22 Ocak 2010 Cuma

çocukluğum


başlık sizi yanıltmasın. çocukluğumu filan anlatıcak değilim. ama geri dönüp kendi çocukluğuma şu an ki yerimden bakmak isterdim clem ve joel gibi. kendi çocukluğumu kucaklamak, hayallerin(m)i dinlemek,oyunların(m)a katılmak, gözyaşların(m)ı silmek, kahkahaların(m)a katılmak güzel olurdu.
olmayacak şeyi istiyorum biliyorum. böyle bi şey totolojinin tersiyle yani çelişkiyle açıklanabilir ya da film hilesiyle. psikolog amcalar olmayacak duaya amin dersen üzülürsün diyorlar. bu onların totosu diyenler üzülmeye mahkumlar haberleri yok. benim neden haberim var neden haberim yok derseniz, haberim yok valla şekerim.

5 yorum:

  1. Lost'ta bizim fizikçi Faraday'ın manitası neydi adı çıkaramayacağım şimdi, sarı,çilli... Neyse... Onlar da böyle bi geçmişi/geleceği kucaklama eyleminde bulunmuşlardı ya:) Ben de ger dönüp minik Eva'ya gelecek hakkında tüyolar verirdim. Şuna buna dikkat et gibi:) Ne güzel olurdu:) Totoloji demişken, kokolojiye bayılıyorum:) Ne alakaysa şimdi...:)

    YanıtlaSil
  2. heee şarlıtı diyosun di mi? onda durum daha bi farklı oldu ama faraday bildiğimiz faraday; şarlıtı bebeyken de gördü büyüyünce de gördü. kendini görmek daha bi başka olurdu herhalde.
    kokolojiyle ilgim olmadı hiç bugüne dek. kitapçıda biraz karıştırdım ama çekmemişti yani. bi daha bi bakiym.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olabilecek bir şey...ufcık tuğba'yı kenara çeker hayata dair enfes dersler verirdim..anlamazsa da kulağından çekerdim,mazoşizme ince ayar babında... :D

    YanıtlaSil
  4. :)Şarlıt evet:))) Kokoloji iki kişiyle okunup cevaplanırsa keyifli:) Çok eğlenceli:)

    YanıtlaSil
  5. aslında müdahale etmesem de olur, nasıl göründüğüme bakmak bile güzel olurdu.

    YanıtlaSil

bu yazıyla ilgili diyecek bi şeyin varsa çekinme buyur, içine atma, hastalık bulursun sonra benden söylemesi: