19 Ocak 2010 Salı

çiğ sütten mi yoksa bozuk mayadan mı?

işyerinde bazı cins tipler var. düşünceleri, halleri, hareketleri ne bulundukları pozisyona, ne de ünvanlarına yakışıyor. az gelişmiş, çocukça ve kindar hareketler içindeler. ellerine tesadüfen geçmiş gücü ellerinde tutmak için haketmeye çalışmak yerine bu güç sayesinde başkalarını ezerek doyuma ulaşmaya çalışıyorlar. bu zavallılara çok uyuz oluyorum; minicik beyinleriyle akıllı geçinip herşeyi ve herkesi-yanlış olduğunu bilse de-kendi kurallarıyla yönetmeye çalışanlara...umarım hareket biçiminizin yanlışlığını idrak edecek kadar kafanızı kullanabilecek düzeye gelirsiniz. ooooofffffffff, çıldırtmayın beni beaaa!!! ben sizi soğukkanlılığımla dövücem gerzeğin başkanları. yeter beaaaa!!!

7 yorum:

  1. Salla beaa, kim ki onlar? Çok da fi fi mode :ON yap şekerim. Bırak anaerobik olarak yaşamlarına devam etsinler, fermantasyon hesabı ;) Boşveeeer;)

    YanıtlaSil
  2. düşüncelerime paralel düşünceler gördükçe çocuklar gibi coşuyorum...hak edilmemiş mevkilerin hazmedilmemiş ego pespayeliği...varsın onlarda küçük dünyalarında büyük adam olduklarını varsaysınlar..her dediklerine he he diyen en yalakaların yüreğinde bile tutunamayan olarak kalıcaklar ebedibillah maalesef..ya da iyi ki mi demeli acaba.?ayrıca da soğukkanlılığına meze olsun cümlesi.. =))

    YanıtlaSil
  3. "bi kişi bi yere geliyosa o kıratta bi adamdır" önermesi yanlış bi önermeymiş ben bugün bunu anladım. dwarfwaves ne güzel demiş mevkiyi haketmemişler üstelik daha da hazmedememişler adamlar. eva gibi çok da fifi demek her zaman mümkün olmuyor, çünkü insanları yönetmeye çalışıyo bu paçozlar. yani senin ne yapacağına ya da ne yapmayacağına karar vermeye çalışıyorlar. kendi çukurlarında kaybolmalarını diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Simdi diyosun ki dna'sinda mi var yoksa yetistigi cevrenin etkisi ne orandadir? Hani ikizleri almislar da yarisini bi yerde ipanayla diger yarisini baska bi cevrede siradan macunla fircalamislardi bunu anlamak icin. O ikizlerden hangisi senin bahsettigin bu insanlardan biri oldu bilemem ama ayiptir gunahtir etle tirnak nasil ayrilir! Bir deney ugruna kardesler ayrilir mi!
    Neyse benim de sorunum var boyle adamlarla altin olan parlamaz. Yani aslinda neyi nasil yaptiklari, nereye kiminle geldikler felan umrumda degil ama yorumunda bahsettigin bu ayarsizliklariyla bir de etrafi toparlamaya calismiyorlar mi! Ahhh guzel kardesim bu ne curet! Kendi coplugunde nasil istersen otebilirsin tabi ama birak beni bari kendi coplerimle mutlu mes'ud yuvarlanip gidiyim.
    bu kibirle nereye kadar!

    Tamam oraya gelmissin o kiratta bi adamsindir ama ben sana oraya gelemezsin demedim, ne dedigimi anlamissindir cumlenin gelisinden

    YanıtlaSil
  5. DONEcim ikiz deneyi konusunda yerden göğe haklısın. ayrıca bilim yapıcaz diye yavrucukları ayırırsan adam mevkisini hak da etmez hazm da etmez, kırata da biner gider, kimsenin bişey demeye hakkı olmaz.
    sen de bu tiplerden muzdaripsin ha... edirneden ardahana yurt sathına yayılmış demek ki bunlar. insanlığın ortak sorunu belki de. neden hepimiz ayaklanıp ümüklerine yapışmıyoruz ki?

    YanıtlaSil
  6. Ben bir de boyle rahatsiz insanlarin cok iyi ingilizce konusabilenlerine gicik oluyorum. Evet ben konusamadigimdan boyle sinirim bir kat daha artiyor sinirim :)
    Hazir ayaklanacagiz madem bunlari da aradan cikaralim.

    YanıtlaSil
  7. listeyi uzatabiliriz tabi ki. misal ben de domuz gibi yiyip kilo almayanlara gıcığım, ben su içsem yarıyo çünkü. ayaklanma programına onları da dahil edelim.

    YanıtlaSil

bu yazıyla ilgili diyecek bi şeyin varsa çekinme buyur, içine atma, hastalık bulursun sonra benden söylemesi: