28 Ocak 2010 Perşembe

başım belada, telefonumu düşürdüm helada...

çok su içiyorum ben. o kadar ki nerdeyse her saat avagadro sayısı kere tuvalete gidiyorum. bugün tuvalet ziyaretlerimin birini 3. kat kadın wc ye yapmıştım. kapıdan girişimin 10. sn de telefonumun cupppp sesiyle deliği boylamasını seyrettim(seyrettim derken bu olaya seyirci kaldım manasında). sonracığıma bi görevli gelip eline 2 kat çöp poşeti geçirip aldı delikten:S hemen içini açtı, sim kart bi yana, batarya bi yana, arka ve ön kapaklar bi yana ayrıldı. sim kart çalışıyor allahtan ama numaraları telefon hafızasına kaydetmişim müthiş bir planlılıkla! telefonu kurumaya aldık çünkü ekranda yer yer su baloncukları (ben su olduğuna inanmak istiyorum)var.
şimdi çeşitli yönlerden kendimi sorguluyorum:
1. tarihten hiç ders alamıyor muyum? acep bu bi alışkanlığa mı dönüştü? neden hala ısrarla cebimde telefonla tuvalete gidiyorum. cep telefonunun her daim cepte taşınması yanılgısına mı sahibim?
flashback:
zaman: 2005,
yer: yine okul binası daha da özelleştirirsek eski binanın 3. kat kadın tuvaleti
bendeniz pantalonumun cebindeki telefonumun deliğe düşüşünü cuppppp efektiyle izliyorum.


2. yoksa bilinçaltım telefonu yok etmemi mi emrediyor?
flashback:
zaman: dün akşam
yer: telefoncu
kocacığıma yepisyeni bir telefon satın alıyoruz. onun öncesinde aramızda geçen konuşmalarda bana telefon alınması gündeme geliyor ve ben oğluşumuz (atıyor, çarpıyor vs.)büyümeden yeni bi telefon almak istemediğimi söylüyorum ısrarla.


3. tel noları sime neden kaydetmedim? yoksa kaydettim de suya dayanıksız mı kaydettim. eş dost numaraları sim kart suya girince silindiler mi birer birer? sudan dostluklara mı sahiptim bunca zaman?

4. bu sulu telefonu ne yapmalıyım? yani kuruyunca olur da çalışırsa mesela, numaraları alıp atmalı mıyım? yoksa mis kokulu telefonum diye bağrıma mı basmalıyım...

ooff offf.
bu son soru anket sorusudur. bu konudaki görüşlerinizi beklerim hacılar.

11 yorum:

  1. Ahahaha, ozur dilerim guldugum icin ama daha bugunku yazimda cok su icip Sidikli Behiye gibi gezme freak'ligimden bahsetmistim :)

    Telefonu en son pedikur suyuna dusurdum ben. (evet hem salak hem kokosh!) Hemen karti icinden cikarip, aleti de kurutma makinesiyle kurutunca sorun olmadi?

    YanıtlaSil
  2. OOOf geçmiş olsun hacım! Ben de bi' zaman çok sevdiğim bi' yüzüğü düşürmüştüm aynen tuvalet çukuruna, aynı yöntemle alınıp bilmem kaç kat çamaşır suyuyla dezenfekte edilmişti. Kullandım tabii, hala kullanmaktayım da iş telefon olunca onu kulağa götürmek var, Ege'nin teli mıncıklaması var, bence değiştirmeli,bence yani:)

    YanıtlaSil
  3. aahhahah cuppp sesi çok iyi yaa :)))

    yalnız artık o telefonla hep o sesi hatırlayacaksın : cupppp

    YanıtlaSil
  4. elizacım, gül canım gül. gülmek sana yakışıyo ne diyim. postunu okumamıştım, şimdi okudum, kalp kalbe karşıymış. sidikli behiye lafını çok tuttum [çok sevdiğim (!) bi behiyem vardır, bi de o bakımdan]

    senle muhabbetini ettiğimiz amsterdamdan almayı düşündüğümüz telefonu dün aldık eşime. herhalde amsterdamdan bana alıcaz bu durumda :/

    bi de pedikür suyuna kurban oliyim, keşke pedikür suyu olsaydı be!!!

    YanıtlaSil
  5. evacım, sanırım haklısın. o telefon artık anılarda yer almalı sadece...

    YanıtlaSil
  6. DONEcan, haklısın o ses kazındı hafızaya. cupppp cuppp cupppp... ne zaman suya düşen bi şey görsem onu hatırlıcam bundan gayri.

    YanıtlaSil
  7. hehe en eski arkadaşım, nedendir bilmem seni ne çok kıskandım ben ama yaaa, kafam 1500, çok da kötü dönüyor istersen yayınlama bu postu ama bil, bu iki hatunu benden cok sevme olur mu? :)))))

    YanıtlaSil
  8. Evacım çakırkeyflik de yakışmış sana yahu!!! sen hep özelsin zati, senin ilk izleyicinim unutma.
    ha bu arada deşifre mi olur bilmem ama. nasıl sorsammmm..ııııı.. sen hayvan besler misin? hani kedidir, kuştur, hamstırdır, Balıktır, köpektir filan. beslersen nasıldır sağlığı sıhhati acaba? direk soramadım keratayı ama, meraktayım.

    YanıtlaSil
  9. hehe :) sorun değil. Oğlumun maaşallahı var teyzoşu :)Yüzüp duru gevrek gevrek :)

    YanıtlaSil
  10. bugün benim de başıma geldi aynı olay. ama bulunamadı telefonum, alaturka tuvaletin derinliklerindeydi sanırım, bense bir görevli bulana kadar tuvalet kullanılmıştı...

    YanıtlaSil
  11. geçmiş olsun adsız. üstüne soğuk bi su içicen artık. umarım yeni ve pahalı bi şey değildir.

    YanıtlaSil

bu yazıyla ilgili diyecek bi şeyin varsa çekinme buyur, içine atma, hastalık bulursun sonra benden söylemesi: