17 Ağustos 2009 Pazartesi

dönüyorum dönüyorum deyip dönemiyodum ama döndüm blog aç kollarını

facebooktaki statüsüne şöyle yazmış bi arkadaş:
Hakk' ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
kelimesine dokunmadan kopi peyst marifetiyle aldım buraya. "Hakk'ın" lafıyla başlamasına kıl oldum biraz ama hoşuma gitti valla ne yalan söyliyim. ne zamandır bi şey yazamıyodum bu yazıyı okuyunca yazasım geldi valla. yani aslında şimdi ne alaka diyorum kendi kendime ama ben yazarsam ya içimdekileri aktarmak isteyip birilerinin ağzına s.çacam (haliyle tabi ne demeye yazıyoruz ki burda) ya da suya sabuna dokunmadan yazacam gibi bi ikilemdeydim. şimdi karar verdim suya sabuna dokuniym dedim. hayatın altını üstünü karıştıriym bakalım neresi daha iyi.
bu arada klavyemde b yi çok zor basıyorum çoğu zaman basamıyorum. dönüp b leri tamamlamaya çalışıyorum. sinir bozucu bişey.
bugünkü yazı ısınma olsun. ısınınca tam gaz giderim sonra belki.

2 yorum:

  1. hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol. bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın."düzenim bozulur,hayatımın altı üstüne gelir diye" endişe etme.. Nereden biliyorsun ki hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını?

    YanıtlaSil
  2. Neden tekrarladığımı merak etmişsindir mutlaka.
    sebebini anlatayım, :)
    peki "Hakk" hayatının altının üstünden daha iyi olduğunu bildiği halde..
    sebeb'i-ihtimal-i ne ola ki? Bu Tanrı seni hunharca bir yanlışın içinde sürüklenirken seyretsin?
    yahut neden onun sözüm ona elçisine (yada en azından arkadaş bu misyonu edinmiş..) bunu toplumsal alanlarda misyon edinmiş bir kişi(!)ye, bunu sana facebook yolu ile reklam etme ihtiyacı hissetsin?
    aklım dimağım almıyor bunu..
    ne diyesim geliyor biliyormusun? :)
    tenine yapışan o kırım kongo kenesi gibi beyninin ön lobunda algını tetikleyen bir sahte yobaz.. ham sofu.
    insanların yaşaması için tanrı ölmelidir diyor değerli bir üstadımız..

    YanıtlaSil

bu yazıyla ilgili diyecek bi şeyin varsa çekinme buyur, içine atma, hastalık bulursun sonra benden söylemesi: