4 Aralık 2010 Cumartesi

elektrik süpürgesi

elektirik süpürgesi almayı düşünüyoruz. çünkü şu an evde kullanılan bi 10 senelik filan neredeyse, çekiş gücü düşük, uçusan tozlar göremesem de bi taraftan emip bi taraftan kusuyor büyük olasılıkla.
sulu mu yoksa susuz-torbasız tip mi almalı acaba? buraya yolu düşenlerden bu konuda önerisi olan yok mudur?

6 yorum:

  1. Altıncım, ben de henüz değiştirdim süpürgemi. Çok araştırdım tüm modelleri. Suya süpürenleri kullanmak hiç pratik değil, düşünülenin aksine. Her seferinde içini kurulamak, kurutmak gerekiyor. Ben torbasız model, hepa filtreli aldım. Beko 5316 diye bir model. Fiyatı da çok iyi, 8 taksit 200 TL. Teraspark'taki mağazadan aldık. Gücü de iyi, kullanımı da. Eşim öyle diyor yani, malum ben ev işi yapamıyorum bugünlerde :)

    YanıtlaSil
  2. amanında amanın kimler yorum yapmış!!!!
    arzucum sen o göbişli halinle bana yorum yazdın ya, bana dünyanın en süper elenktirinkli züpürkesini hediye etmiş kadar oldun inan ki. ben de araştırdım biraz; kadınlar hepa filtreciler ve sulucular olmak üzere ikiye ayrılmışlar bu konuda. “kardeşlerim yapmayın etmeyin, bi süpürge bizi bize düşürmesin, birbirimizi yiyeceğimize güçlerimizi birleştirip erkek milletinin başını yiyelim” dedim. akabinde gidip hepa filtresi olan ama aynı zamanda suya süpüren bi süpürge aldım terasparktaki bi mağazadan. suya süpürmedeki yıkama kurutma meselesi şimdilik sorun değil (bu konuda bi post yazıcam inş.) ama bi süre sonra aynı düşünce de olup olamayacağım konusunda garanti veremem. zaten bu durum garanti kapsamına girmez dedi mağazadaki adam 
    çok teşekkür ederim ilgin için. seni ve ayşe kızı öperim.

    YanıtlaSil
  3. donecim,
    bu yorumunu üstteki yorumları okumadan yorum yazmanın zararlarını göstermek üzere kasti bir hareket olarak değerlendiriyorum :)))
    sendeki gibi yüzlerce yorum da almıyorum ki. aha üstte bi arzucum yorum yazmış bi de ben. ben ki o yorumumda süpürgeyi nerden aldığıma kadar da anlatmışım di mi? (süpürgene de yorumuna da diye küfrü basıp ömrü billah bi daha okumama yemini etmedin di mi?)
    cık cık cık...
    şaka şaka, ben seninçün bi daha yazıyorum: hepa filtreli ama suya süpüren bir makine aldım. memnunum. süpüren bayan olarak konuyla ilgili postlarım olacaktır süpürmeye ara verebildiğim bi zaman :))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ya tamam yaa ne biliyim senin yorumunu da okumaya başlamıştım aslında ama yarısına kadar geldiğimde hala aldım dememişsin, ben de almadın diye öyle yazdım.

    hem ne var canım, sanki ben onu mu merak ediyorum, şair orda sana seslendi aslında nerelerdesin yahu diyee :)

    YanıtlaSil
  5. saol donecen saol. iyiyim, buralardayım.
    hakkaten saol, artislik yaptım diye bozulma hemen. blog aleminde az sayıda arayıp soranımdan birisin, eksik olma.

    YanıtlaSil

bu yazıyla ilgili diyecek bi şeyin varsa çekinme buyur, içine atma, hastalık bulursun sonra benden söylemesi: