27 Temmuz 2010 Salı

yokluğumda kaç kitap okudunuz?


bloga yeniden ısınma turlarındayım. bi başlık yazıyorum, ertesi gün bi kaç satır eklerim diye kapatıyorum filan. yazmaya çekiniyorum, nedense artık? damarlarımda bütün kötülüklerin anası gezinirken bi cesaret geldi herhalde ki dördüncü cümlemi yazmaktayım. neden çekiniyosam artık? kendimi ifade edemeyiş ezikliği benzer cümleleri evirip çevirip yazmakla nüksediyor. neden çekiniyosam artık? (yuh evirip çevirmeden aynı cümleyi iki cümlede bir kopi peyst ediyorum yahu!).
canım sıkılıyo, terslikler geliyo başıma üstüste bi kaç gündür. terslikleri, mutsuzlukları yazmiyim ki çoğalmasın, kayda geçmesin diyorum. evet evet yazmıyım hakkaten. yalnız güzel tesadüfleri, mutlulukları yazdığım da yok.

neden çekiniyosam artık?

6 yorum:

  1. Ben pek okumadım sanırım yani KPSS için 2 coğrafya kitabı bitirdim, Eğitim Kitapları bitirdim gel gör ki yokluğunda hiç tarih kitabı koklamamış olan ben, bedelini "seneye inşallah" diyerek ödüyorum da bi' tarafmın bile umrunda değil artık. Şu an Grange-Ölü Ruhlar Ormanı'nı okumaktayım, pek kanlı gidiyoruz, ürperdim çokça. "Her gecenin bi' sabahı vardır" diyerekten, bu şanssızlıkların geçici olduğunu senin de zaten bildiğin üzere hatırlatayım.Ben var kocaman öpmek seni:) İyi ki döndün, ha bu arada ara verince "nasıl yazyoduk yaa" olmuyor değilim ben de:)

    YanıtlaSil
  2. evacığım,
    ortadoğu ve balkanların en hızlı yorum yazanı ilan ediyorum seni. "bi tarafın umurunda olmaması" durumu ne güzel di mi? şu an o moda girdim iyice. seneye meneye ne fark eder? sen zaten her şekilde öğrencilerinle mutlusun, gerisi boş.

    ben de kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. ben okumam zaten biliyosun ehehhe ama mustafa sandal'ın o albüm iyiydi :P

    YanıtlaSil
  4. sen kitap okumuyorsan kitaplar seni okur der bi alman atasözü. eminim seni okuyorlardır totican.
    hala mustiye göndermeler yapabiliyorsak gerçekten iyiymiş demek :)

    YanıtlaSil
  5. ben tek satır okumadım vallahi. ne yalan söyliyim.
    paso yattım, gezdim filan :)

    YanıtlaSil
  6. sen bile tek satır okumadıysan bu işte bir terslik var gibi. üstümüze ölü toprağımı serpildi ne?

    YanıtlaSil

bu yazıyla ilgili diyecek bi şeyin varsa çekinme buyur, içine atma, hastalık bulursun sonra benden söylemesi: