1 Temmuz 2009 Çarşamba

lost lost diye nice nicesine sarıldım sine sarıldım

tnt lostu baştan vermeye başlamış. geçen gün 1. sezon ilk bölümü izledim. güya yapımcılar tüm soruların yanıtlarının % 70 i bu bölümde demişler. ben hiç bi soruya yanıt bulamadım şahsen. hatta yeni yeni sorular geldi aklıma.
şu ana kadar gösterilen tüm bölümleri izleyince daha bi şüpheyle bakıyo insan tabi. mesela sanki jack adaya ilk kez düşmüş gibi görünmedi gözüme. soğukkanlı hareketleri dr olmasından mı yoksa daha önceki gelişlerini hatırlamasından mı bilemedim. hatta uçağın düşeceği sırada rose'u sakinleştirmeye çalışan sözlerini filan yadırgadım.
bi de vincent acayip kıllandırdı bu izleyişte. ilk izlediğimde aman ne cici köpüşmüş filan dediğim hayvan sinsi sinsi bakıyomuş gibi geldi. sanki bir şeyler biliyomuş gibi bakıyo. jeykıbın ya da jeykıbın rakibi sakallı adamın ruhu vincentin içine girmiş olmasın diye düşünüyo insan. bi alakası var mı bilemiyorum ama jeykıbın kulübesinde bi kuçu kuçu resmi vardı son sezonda.
bu ilk bölümün beni en çok geren sahnesi ne uçağın düşüşü, ne uçak enkazının yıkılırken claire'in göbişine düşeceği korkusu, ne pilotun bilinmeyen bi şey tarafından kan revan içinde bırakılması, ne gaipten gelen sesler. en çok gerildiğim an john locke'ın kate'e bakıp gülümsemesi ve ağzını açınca turuncu bi şey çıkması. insan birden canavara dönüeceğini sanıyo. ağzındakinin meyve olduğunu anlayana kadar tırsıyor. john lock'ın cins bi adam olduğu sinyallerini orda vermiş adamlar.

denk getirirsem tüm bölümleri baştan izleyip üstünden geçmeyi düşünüyorum. yeni yorumlarla karşınızda olucam efenim.

5 yorum:

  1. duvardaki resim benim de dikkatimi çekmişti, ben Lock'u severdim, "amann ne iyi adam o öyle" derdim ama şu an hiç bilmiyorum, Şubat'a da daha çok var! Belki ben de izlerim O dönünce tekrar... :)

    YanıtlaSil
  2. valla locke'i ben de severdim. hatta bence en güzel gülümseyen erkek yarışması yapılsa dünya sıralamasında ilk üçte derim. ama kimi seviyorum kime uyuz oluyorum şaşırdım. salak etti beni bu dizi.

    YanıtlaSil
  3. Ya abla bu Lost manyaklığı dünyayı sardığında Korsan taraftarı bi arkadaş orjinal dvd lerinden almış çekmiş getirmiş izle diye attı önüme :D Sadece 4 sezonunu getirmiş. Ben en son hani Jack tabutu açtı ya bi kilisede içindenden John Lock çıkmıştı oraya kadar izledim ve ondan sonrasına dair hiçbir bilgi alamadım.Sen izledinöi ve bu Lost bittimi ne oldu bana yazabilirsen sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. ashleycim, ablan kurban olsun sana :)
    şimdi son sezon olan 6 sezon yayınlanıyor. amerikaydan en fazla 1 gün sonra internetten izlenebiliyor, digitürkte 2 gün sonra veriyor. ben bu sezonun başından 4 bölüm izledim. işlerim çok sıkışık olduğundan ara verdim
    zaten neyin ne olduğu belli değildi ama senin dediğin bölümden beri ortalık daha bi karıştı. işin yoksa izlemeni tavsiye ederim. ben de nisanın 2. haftasından itibaren başlarım izlemeye.

    YanıtlaSil

bu yazıyla ilgili diyecek bi şeyin varsa çekinme buyur, içine atma, hastalık bulursun sonra benden söylemesi: